Alternatif Eğitim Modelleri ile Modelimi Seçerim Eğitime Geçerim e-Twinning Projesi Başlıyor

Gazi Umurbey Anaokulu Öğretmenleri Gönül Şensoy Kaplan,Seda Nur Demirkol ve Lütfiye Enet 2 yıldır okulumuzda yürütülen Mutlu Çocuklar Atölyesi projesinin devamı olan Modelimi Seçerim Eğitime Geçerim e Twinning projesini uygulamaya başlamışlardır.2020-2021 eğitim öğretim yılında hedeflediğimiz amacımız alternatif eğitim modelleri uygulamalarını (Montessori, Waldorf,Reggio Emilia,High Scope ,Orman okulları )Devlet okulları bünyesinde eğitim gören okulöncesi çocukları ile tanıştırarak öğrenmede zenginlik sağlamaktır.  Alternatif eğitim yaklaşımların her biri çocuklardaki bazı özelliklere değer verir ve bu değerler doğrultusunda eğitimlerini planlar. Çocuklar farklı eğitim modellerinde farklı uygulamalar ile tanışırken aynı zamanda da velilerimiz de çocuklarının eğitimlerinde alternatif modelleri öğrenmiş olacak ve çocuklarının yeteneklerini keşfetmelerinde bu proje onlara rehber olacaktır.Proje 10 türk 1 yabancı ortak ile büyümeye devam etmektedir.

24-12-202024-12-202024-12-202024-12-2020

Etiketler :meb, gaziumurbey, proje,