Kuruculuğunu Gülçin DİNÇ KARADAŞ' ın yaptığı Gözde GEÇTAN PLANA' nın üye olduğu Little Words, Big Worlds eTwinnig projesi şubat ayında başlıyor.

Projemiz Hakkında

Dil bir iletişim aracıdır. Bir toplumda yaşayan bireyler birbirleriyle aynı dili konuşarak iletişim kurarlar. Bugün hızla gelişen ve değişen dünyamızda diğer uluslarla da iletişim sağlamak zorundayız.

        Dilbilimciler okul öncesinde yabancı dil öğrenen çocukların problem çözme yetilerinin de çok güçlü olduğunu düşünmektedirler. Erken yaşta verilen yabancı dil öğretimi çocukta zekayı geliştirmekte ve ana dilinde de anlama kabiliyetini arttırmaktadır. Buna göre yabancı dil öğrenmeye ne kadar erken yaşta başlanırsa dili öğrenmek o kadar kolaylaşır.

   Bizde buradan yola çıkarak okul öncesi öğrencilerimize farkındalık yaratmak için temel İngilizceye giriş yapmaya karar verdik. Öğrencilerimize renkleri, şekilleri, sayıları, meyveleri, hayvanları, vücudumuzun bölümlerini ve basit kelime öbeklerini oyunlarla, şarkılarla, anlatımlarla ve web2 araçlarını kullanarak öğretmeye çalışacağız.


16-01-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Etiketler :meb, gaziumurbey, proje,


  Beğen | 29  kişi beğendi