LittleWordsBigWorlds Etkinliklerimize başlıyoruz LittleWordsBigWorldsEventsarestarting

Şubat ayında başlayan,kuruculuğunu Gülçin Dinç Karadaş'ın üstlendiği ve okulumuz öğretmenlerinden Gözde GeçtanPlana'nın üyesi olduğu Little Word BigWorldseTwinning projemizin afiş ve logoları proje üyesi öğretmenleri tarafından hazırlanıp yapılan anketler sonucu 1.leri belli oldu.

10 Türk, 4 yabancı ortaklarımızla yaptığımız şubat ayı webinarımız oldukça verimli geçti. İletişimimizi ortak dilimiz olan ingilizce konuşma ve yazışmalarla sağlamaktayız.

Sınıflarımızdan ingilizce şarkılar kelimeler duyulma başlandı bile... Bakalım bizi ve sizleri neler bekliyor?

OurLittleWordsBigWorldsetwinningproject, whichwestarted in February, wasfoundedby Gülçin Dinç Karadaşandone of ourschoolteachers Gözde Geçtan Plana is a member

Thepostersand logos of oureTwinningprojectwerepreparedbytheprojectmemberteachersandtheirfirstplacewasannounced as a result of thesurveysconducted.

OurFebruarywebinarweheldwith 10 Turkishand 4 foreignpartnerswasveryproductive. Weprovideourcommunicationwithourcommonlanguage, English speakingandcorrespondence. English songsandwordshavealreadystartedto be heardfromourclasses ... Let'sseewhatawaits us andyou?

14-03-202114-03-2021